ΣΕΑ ΞΑΝΘΗΣ "Η ΑΓΑΠΗ" – Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 16:30 μμ έως και τις 20:30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίας Φωτεινής Νέας Χρύσας, του Δήμου Ξάνθης

ΣΕΑ ΞΑΝΘΗΣ "Η ΑΓΑΠΗ" – Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 16:30 μμ έως και τις 20:30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίας Φωτεινής Νέας Χρύσας, του Δήμου Ξάνθης

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
ΣΕΑ ΞΑΝΘΗΣ "Η ΑΓΑΠΗ" – Αίμα δίνουν αυτοί που νοιάζονται... σε αυτούς που το χρειάζονται.
Η ΑΓΑΠΗ συνεχίζει τις εξορμήσεις για την αιμοδοσία και τον μήνα Σεπτέμβριο με μια απογευματινή αιμοδοσία στην πόλη της Ξάνθης.
Σας καλούμε σε συνεργασία με τα μέλη του Φιλόπτωχου Ταμείου Ιερού Ναού Αγίας Φωτεινής Νέας Χρύσας στην πεντηκοστή δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία του έτους, στη Νέα Χρύσα του Δήμου Ξάνθης, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 16:30μμ έως και τις 20:30μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων της εκκλησίας.

Σας περιμένουμε με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Τονίζουμε όπως κάθε φορά ότι είναι ευκαιρία που μπορεί και βγαίνει κάποιες φορές το κινητό συνεργείο αιμοδοσίας στις διάφορες περιοχές και τοποθεσίες μας, και έτσι γλυτώνουμε κόπο, χρόνο και χρήμα από το να μετακινηθούμε στο Νοσοκομείο μας.

Απευθυνόμαστε λοιπόν στους κατοίκους της Νέας Χρύσας
αν είναι και αισθάνονται γεροί και ευλογημένοι που έχουν την υγεία τους, να έρθουν να μας βοηθήσουν αιμοδοτώντας για όλους όσους δεν είναι τόσο τυχεροί...

Θα παρακαλέσουμε επίσης τους εθελοντές αιμοδότες- μέλη του συλλόγου της «ΑΓΑΠΗΣ» από ολόκληρη την πόλη της Ξάνθης που έχουν ομάδες αίματος αρνητικές να προσέλθουν και αυτοί για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τις αυξημένες ανάγκες του Νοσοκομείου μας στις συγκεκριμένες ομάδες.

Ερχόμαστε τέλος να αιμοδοτήσουμε είτε έχουμε εμβολιαστεί είτε όχι, αφού δεν έχει καθόλου σημασία για την αιμοδοσία ούτε υπάρχουν κάποιοι σχετικοί περιορισμοί.
Απλώς αν κάποιος έχει νοσήσει, σύμφωνα με τις οδηγίες της Διεύθυνσης Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας θα πρέπει να έχουν περάσει 28 ημέρες από την ημέρα νόσησης και να μην έχει καθόλου συμπτώματα στη συνέχεια.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Αγάπης
Ο Πρόεδρος                              Η Γεν. Γραμματέας
Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης      Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου
 
 
ΠΗΓΗ: ΣΕΑ ΑΓΑΠΗ